Komunikace nikdy nebyla jednodušší

Naši dědečkové i babičky by se asi hodně divili, jak moc je dnes jednoduché kontaktovat lidi, kteří se od nás nachází stovky tisíc kilometrů, dokonce až za oceánem. To vše se děje jen s pomocí internetu, který naše zprávy doručuje okamžitě s neuvěřitelnou rychlostí. Na poli komunikace však vznikají stále nové a nové způsoby, kterými můžeme sdílet své názory a dojmy! Které to jsou? Čtěte dále!
obálky u schránky

SMS přes počítač?

Funkce, kterou ocení určitě každý, kdo zrovna nemá nabitý telefon a potřebuje rychle sdělit informaci člověku, co nemá sociální síť. Funkce je dostupná ve spoustě zemích světa, u nás se jmenuje jednoduše sms.cz. Funguje naprosto jednoduše. Zadáte vaše a příjemcovo telefonní číslo, napíšete zprávu, vyberete Vašeho operátora a odešlete. Příjemci se následně zobrazí SMS ne pod Vaším jménem, ale pod jménem Internetová SMS. Doporučujeme se tedy do SMS podepsat, aby příjemce věděl a poznal, kdo jej kontaktuje.
domácí kancelář

Psané pohledy na tábor?

Nevýhodou pohledů není doba doručení ale to, že jsou psány rukou. Bohužel dnes lidé nemají tak dokonalý krasopis, který měly úřednice za první republiky, takže například malé děti mají opravdu problémy pak vzkazy od rodičů rozluštit. Nyní nám internet nabízí skvělý způsob! Pokud chcete zachovat tradici pohledů, ale Vaše písmo není zrovna dokonale čitelné, můžete jednoduše napsat pohled přes internet. Ten se pak obvykle zpracuje a firma jej následně odešle dítěti na tábor. Vše je krásně čitelné, a přesto se neztratilo kouzlo pohledů.
zapnutý mobil

Messenger Call

Facebooková aplikace Messenger se těší velké oblibě. Možností vytvořit si s každým člověkem velmi individuální a specifický chat se posunula zase o něco výš. Tentokrát přichází s možností videohovorů, které známe například ze sociální sítě Skype. Skype dnes již skoro nikdo z mladých nepoužívá, všichni jsou totiž jen na Facebooku. Videohovory jsou pro ně velmi praktické a těší se pozitivním ohlasům.

Categories: Nezařazené